Cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

IVA-module

Ben je als vrijwilliger werkzaam achter de bar van je sportclub of tijdens festivals of evenementen? Dan moet je een Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) gevolgd hebben. Met deze gratis online cursus kun je in ruim een uur het IVA certificaat behalen.

De cursus bevat een interactieve introductie over verantwoord alcoholschenken en sluit af met een korte toets. Bij het succesvol afronden van de toets wordt het IVA certificaat op naam via e-mail toegestuurd.

Behaal ook het IVA certificaat!

Voordat je aan de online cursus kunt deelnemen, maak je een persoonlijk account aan. Tijdens de introductie kun je zelf de volgorde van de hoofdstukken kiezen en als je wilt aantekeningen maken. Het doorlopen van de introductie duurt ongeveer 55 minuten. Vervolgens maak je een toets met 30 vragen, gebaseerd op de hoofdstukken in de introductie.

Logo van jouw organisatie op je IVA certificaat

Van een aantal koepelorganisaties staat ook het logo op het IVA certificaat. Wil je dit ook namens jouw organisatie? Vraag naar de > mogelijkheden. Totaaltijd van de instructie Verantwoord Alcohol schenken is één uur tot vijf kwartier.

> Start de online cursus

Laatste wijziging: maandag, 2 november 2015, 12:45